03 Sep
Lista Implanturi Dentare Dupa Pret

Lista implanturi dentare dupa Pret

În 1993, după ani de studii clinice, cercetarea și ingineria neobosită, implantologul european, dr. Paulo Malo, a pionierat un protocol revoluționar de implant dentar cunoscut sub numele de "Implant Dentar". Prezentam implanturile admdent.ro, cel mai mare distribuitor pe piata din Romania.

În colaborare cu unul dintre cei mai mari producători de implant dentar din lume, Nobel Biocare, Dr. Malo a inovat un protocol chirurgical pentru plasarea implanturilor dentare, care a fost capabil să ofere edentulos (fără un singur dinte adult original) și aproape edentulos pacientii cu un set complet nou de dinti imediat functionali si nedemontabili, intr-o singura zi, cu o singura operatie.

Vezi aici lista de implanturi dentare pret, material si metode de achizitionare in regim de urgenta, implanturi de calitate de la AdmDent, a devenit un salt masiv înainte în domeniul reabilitării orale fixe, deoarece tehnicile anterioare necesitau adesea intervenții chirurgicale multiple și până la un an sau mai mult înainte ca pacienții să poată mânca, să vorbească și să zâmbească cu încredere.

Toate Tipurile de Implanturi Dentare

În această serie de articole, vom examina cu atenție tehnica AdmDent.ro implant dentar, care acoperă subiecte cum ar fi cum funcționează și cum este capabilă să depășească unul dintre cele mai mari obstacole cu care se confruntă protocolul tradițional de plasare: lipsa disponibil os și, prin urmare, nevoia de grefare osoasă. Vom analiza, de asemenea, avantajele și avantajele tehnologiilor AdmDent pe tehnicile tradiționale de plasare și tehnologia, în special protezele amovibile.

Implanturi Dentare: Cum funcționează protocolul?

AdmDent constă, în esență, din aplicarea unei poduri protetice complet personalizate și nedemontabile la - după cum sugerează și numele - patru implanturi dentare. În general, pacienții ajung la procedură dimineața, după care se administrează un sedativ pentru a se asigura că experiența este complet anxietată și lipsită de stres. Odată ce pacientul este relaxat și anestezia a fost administrată, un chirurg orală experimentat și calificat va îndepărta toți dinții vechi și care nu reușesc (dacă sunt lăsați) și apoi plasați cele patru implanturi dentare.

Două sunt situate în partea anterioară (frontală) a maxilarului (vezi schema de mai sus), unde osul este mai rezistent la atrofie și există astfel într-un volum mai mare, indiferent de gradul de pierdere a osoasă în altă parte a maxilarului. Alte două sunt inserate la un unghi în partea posterioară (spate) a maxilarului. Această angulație nu numai că asigură implanturile un suport maxim din țesutul osos, dar și faptul că evită deteriorarea structurilor vitale, cum ar fi canalul nervos din maxilarul inferior și cavitatea sinusului din maxilarul superior.

Odată ce au fost plasate implanturile dentare AdmDent, componenta chirurgicală a procedurii este terminată și pacientul este lăsat să se odihnească, apoi prosthodontistul pune atingerile finale pe podul lor personalizat. Acesta este fabricat din matrițe care au fost luate anterior din gura pacientului. În după-amiaza procedurii AdmDent, podul este montat pe implanturile dentare și atunci când pacientul este complet confortabil și fericit cu rezultatele, li se permite să se întoarcă acasă la o cină ușoară și o odihnă bună de noapte. Totul pe 4 este într-adevăr atât de simplu; o intervenție chirurgicală, într-o zi, iar pacienții pot trece de la a fi complet edentiali sau au o gură plină de dinți falși, să aibă un set complet de dinți frumoși și nedemontabili care pot fi folosiți pentru a mânca în aceeași zi!

Rămâi acordat pentru următorul nostru articol despre protocolul revoluționar AdmDent. În cea de-a doua tranșă a acestei serii cu patru părți, vom analiza modul în care AdmDent aproape întotdeauna ocolește necesitatea intervenției chirurgicale de altoire osoasă, permițând pacienților să obțină dinți noi și nedemontabili într-o singură zi.

Implant Dentar Implanturi Dentare Implanturile implanturi Dentare Pret

0 Comments

Join Conversation