26 Mar
Castiga Bani Online Intr O Zi Cu Optiuni Binare

Câștigă bani online într-o zi cu opțiuni binare

Piețele de opțiuni binare sunt cele mai ieftine din industria investițiilor. Cu tranzacționarea binară, puteți caștiga bani din opțiuni pentru mărfuri, acțiuni, valută și chiar vreme.

Spre deosebire de opțiunile tradiționale pe acțiuni, în care aveți o anumită cantitate de control al prețului, în tranzacționarea opțiunilor puteți determina suma profitului pe care îl faceți sau îl pierdeți și este plafonat automat.

În opțiunile tradiționale de acțiuni, deținătorul de acțiuni are control deplin. Într-o opțiune tipică, un cumpărător are control deplin, în timp ce vânzătorul are control doar pe baza valorii contractului de opțiune. Suma de profit sau pierdere pe care o primește vânzătorul este aceeași sumă acordată cumpărătorului pe baza valorii activului suport. Suma de câștig pe care o primește vânzătorul este, de asemenea, aceeași sumă acordată cumpărătorului.

Opțiunile binare funcționează diferit

Opțiunile binare funcționează diferit. În loc ca un cumpărător să aibă control deplin, o opțiune oferă cumpărătorului control parțial. Funcționează la fel ca un mini fond mutual. Spuneți că aveți 10.000 USD într-un contract de opțiune, iar prețul activului se mută de la 90 USD la 91 USD. Schimbarea valorii de la 91 USD la 92 USD vă va oferi un profit de 2.000 USD. Cu toate acestea, dacă valoarea activului este mai mare de 92 USD, veți primi doar o parte din profit sau veți pierde o parte din profit.

Opțiunile binare oferă o mulțime de avantaje

Opțiunile binare oferă o mulțime de avantaje. Vă permite să fiți comerciant de zi, scurtați intervalul de timp și vă ajută să vă diversificați portofoliul. De exemplu, un comerciant de zi ar putea avea o mulțime de opțiuni care tranzacționează pe aceleași active și ar avea un nivel de risc limitat dacă doresc acest lucru.

Deoarece opțiunile binare sunt o alternativă electronică la contractele de opțiuni vechi școlare, există o mulțime de motive pentru care acestea devin mai populare in randul investitorilor. Este o modalitate ușoară de a caștiga bani online fără angajamentul și timpul implicat de opțiunile tradiționale pe acțiuni. Acesta este unul dintre motivele pentru care atat de mulți oameni o incearcă. Nu aveți nevoie de experiență pe piața de valori. Nu există taxe de plătit sau taxe de timbru de plătit.

Aveți nevoie doar de o adresă de e-mail și puteți deschide un cont cu doar 50 USD. Mulți oameni fac acest lucru pentru a obține investiții mai diversificate și pot ieși offline dacă doresc să ia ceva timp de pe piață.

Dacă doriți să caștigați bani online și credeți că tranzacționarea opțiunilor este cea mai bună modalitate, ați putea dori să încercați să vă investiți banii cu opțiuni binare.

tranzacționarea binară Câștigă bani online într-o zi cu opțiuni binare opțiunile tradiționale de acțiuni

0 Comments

Join Conversation