26 Mar
Sfaturi De Tranzactionare De Zi Pentru Incepatori

Sfaturi de tranzacționare de zi pentru începători

Dacă doriți să investiți, merită să faceți un pic de teme înainte de a lua decizia. Investiția implică o mulțime de bani și trebuie să luați decizii pe baza riscului implicat. De asemenea, trebuie să cantăriți potențialul de rentabilitate impotriva riscului. Veți găsi că există o mulțime de sfaturi de tranzacționare de zi, unele mai bune decat altele.

Aveți multe opțiuni diferite, în funcție de ce carte doriți să citiți. Puteți incepe cu o carte de analiză tehnică sau puteți învăța elementele fundamentale. Puteți citi despre fundamentele tranzacționării (piața de valori funcționează pe aceleași mecanisme fundamentale ca orice altă piață) sau puteți citi o carte numită „The New Market Wizards”. Aceasta este o carte dedicată aspectului tehnic al lucrurilor și, dacă sunteți interesat de piața de valori sau de tranzacționarea zilnică, atunci aceasta ar fi o alegere bună.

Există o mulțime de cursuri online

Există o mulțime de cursuri online, de asemenea, destinate începătorilor, așa că țineți ochii deschiși. Există o mulțime de sfaturi și strategii de tranzacționare care sunt partajate online. În cele din urmă, există un curs care a fost conceput special pentru tranzacționarea zilnică. Este nevoie de o abordare diferită și se adresează incepătorului. Nu este nevoie să te lupți pentru a o ințelege, ci pentru a te ajuta să incepi in siguranță.

Amintiți-vă că, inainte de a pune in practică oricare dintre acestea, trebuie să aveți o bună ințelegere a modului in care funcționează piața de valori și a modului in care piața de valori vă afectează personal, afectat personal de tranzacționarea zilnică și tranzacționarea zilnică vă afectează personal.

Trebuie să ai o idee despre ce să faci și ce să nu faci. De exemplu, dacă cumpărați o acțiune, iar acțiunea devine ieftină, atunci o vindeți imediat ce obțineți bani buni. Nu te poți grăbi, trebuie să vezi lucrurile de la început până la sfârșit, așa că trebuie să ai o idee bună despre ce poziție să iei cu ce preț, când. Nu fi lacom, nu încerca să cumperi fiecare acțiune din acțiuni, ar trebui să urmărești să câștigi bine. Este important să știți cum să profitați la maximum de fiecare tranzacție pentru a minimiza riscul și a minimiza pierderile.

Cel mai bun punct de intrare și ieșire din tranzacționare

Ai o mulțime de motive pentru a sti acest lucru, dar în cea mai mare parte este cauzată de faptul că marea majoritate a noilor traderi (cum ar fi părinții lor înaintea lor) își tranzacționează numerele de intrare sau se opresc. Tranzacționarea numerelor dvs. are de fapt sens, dacă vă gândiți la asta. În tranzacționarea pe acțiuni tranzacționezi în general (dar nu întotdeauna) între cele mai mari și cele mai mici tranzacții.

Acest lucru înseamnă că schimbăm maximele și minimele noastre, cu maximele fiind prețul nostru de intrare și minimele noastre fiind opririle noastre. Deoarece tranzacționezi la distanță de numerele de intrare, tendința noastră firească este să încercăm să revenim la numărul de intrare cât mai repede posibil. Acest lucru are ca rezultat, de obicei, comerțul să ne explodeze în față și, de obicei, ne determină să ieșim din comerț.

Acum, dacă ne-am tranzacționa din maximele și minimele noastre, am ieși evident din tranzacție mult mai repede. Și când ieșim dintr-o tranzacție, am căuta în mod natural să ne întoarcem la maximul sau la cel mai scăzut nivel, sau la câteva puncte deasupra și sub cel mai mare sau cel mai scăzut nivel. Și acest lucru ar însemna că vom tranzacționa foarte aproape de cel mai înalt și cel mai mic, sau sub cel înalt și sub cel mai mic.

Care ar trebui să fie cu adevărat cele mai profitabile tipare de intrare și ieșire de pe piață. Deci, atunci când intrăm într-o tranzacție și piața nu începe să se miște în favoarea noastră până nu ieșim din tranzacție, ieșim cât mai aproape de prețul nostru de ieșire. Acest lucru tinde să remedieze ieșirile și intrările noastre. Comerțul nu are tendința să ne explodeze și avem tendința de a ieși cât mai aproape de prețul nostru de intrare. Este o intrare și o ieșire foarte stabilă. Este un comerț excelent și un plan excelent de tranzacționare.

Sfaturi de tranzacționare de zi pentru începători Cel mai bun punct de intrare și ieșire din tranzacționare Sfaturi de tranzacționare începători

0 Comments

Join Conversation