Implanturi Titan

Category: Medicina Implanturi Dentare de la AdmDent

implanturi dentare implanturi titan implanturi de calitate

Oferim o gama variata de produse si servicii, precum implanturi dentare, la cele mai competitive preturi.

Esti in cautarea unor implanturi dentare de calitate? La noi gasesti o gama variata de produse si echipamente pentru dotari cabinete stomatologie. Dispunem de implanturi dentare la nivel mondial, iar in pretul celor mai scumpe se reflecta anii de cercetare, oferind insa o garantie aproape de necontestat impotriva complicatiilor care pot aparea.

Avem implanturi dentare realizate din titan, diferentele dintre acestea fiind date de forma implantului dentar si tipul de tratament aplicat pe suprafata acestuia. Nu este o idee buna sa cautam doar cel mai mic pret pentru implant. Uneori poate fi o capcana sa optezi pentru un implant ieftin, aceasta putand insemna folosirea unor implanturi dentare non-brand, din materiale de calitate slaba si poate chiar inserate de medici fara suficienta experienta.

Inainte de toate, trebuie sa intelegem insa ca implantul dentar reprezinta un tratament si nu o piesa simpla din metal (titan sau zirconiu), prin urmare ceea ce platim de fapt este un viitor dinte sau o viitoare lucrare dentara, care trebuie sa fie sanatoasa, functionala si nu in ultimul rand, estetica.