Masini De Frezat Stomatologie

Category: Medicina Masina de Frezat CAD Cam de la AdmDent.Ro

masina de frezat cad/cam masina frezat cad/cam

Oferim o gama variata de echipamente, precum masina de frezat CAD/CAM, pentru dotari cabinete stomatologie

La noi gasesti cele mai bune preturi la produse si echipamente, precum masina de frezat CAD CAM, pentru dotarea cabinetului dvs stomatologic. Masina de frezat CAD CAM ofera tehnicianului modern posibilitatea de a modela si freza dantura cu ajutorul computerului pornind de la modelul obtinut in urma amprentarii dintilor.

Fiind o tehnica moderna computerizata, masina de frezat CAD-CAM realizeaza lucrarea protetica cu o precizie foarte mare, facand imposibil esecul sau. Sistemul CAD-CAM foloseste blocuri solide de ceramica colorata pentru a putea reda naturaletea, frumusetea, rezistenta si functionalitatea dintelui. Prin intermediul acestei tehnologii digitale, masina de frezat CAD CAM realizează un design personalizat fiecărui caz clinic în parte. Este ideal în fabricarea restaurărilor de tipul: inlay, onlay, overlay,coroane de acoperire, fațete ceramice, punți dentare, aparate ortodontice dar și ghiduri chirurgicale.

Admdent.ro s-a orientat spre dezvoltarea diviziilor de implantologie si estetica dentara, prin supraspecializarea medicilor si dotarea clinicilor cu aparatura de ultima generatie. Astfel, pacientii pot primi servicii integrate, sub acelasi acoperis, la standarde inalte. Laboratoarele care au nevoie de un aparat foarte eficient cu 5 axe de procesare vor gasi varianta lor ideala de centru de productie cu CAD/CAM ARUM 5X-300.