Masini De Frezat Stomatologie

Category: Medicina Masini de Frezat Stomatologie de la AdmDent

masini de frezat stomatologie masini frezat stomatologie

La noi gasesti o gama variata de aparatura pentru dotari cabinete stomatologie, precum masini de frezat stomatologie

www.admdent.ro s-a orientat spre dezvoltarea diviziilor de implantologie si estetica dentara, prin supraspecializarea medicilor si dotarea clinicilor cu aparatura de ultima generatie, precum masini de frezat stomatologie.

Stomatologia digitala presupune eliminarea multor etape de laborator si trecerea in modul digital, de la amprenta virtuala, la designul dintilor virtual si chiar si printarea lor cu ajutorul masini de frezat stomatologie. Astfel, pacientii pot primi servicii integrate la standarde inalte. Aceste masini de frezat stomatologie pot fi integrate cu succes în orice sistem de producție CAD CAM deschis! CAD/CAM ARUM 5X-300 fascineaza cu sistemul sau de productie multifunctionala si este destinat pentru laboratoarele in care frezeaza de metal joaca un rol important.

Recomandam masini de frezat stomatologie CAD/CAM ARUM 5X-300 de inalta productivitate, proiectate sa frezeze uscat si umed in 5 axe simultane toate materialele importante utilizate la fabricarea dispozitivelor dentare. Alege o masina de frezat, conceputa pentru lucrari de mare precizie care conferă laboratoarelor posibilitatea de realizare a celor mai complexe lucrări protetice, fara compromisuri.

Mașina de frezare este un aparat ideal pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță. Colectia noastra variata de produse si echipamente pentru dotari cabinete stomatologie va pune la dispozitie cele mai bune oferte.