Category: Comert Online Placa de par profesionala

placi de par placa de par profesionala placa de par placi de par profesionale

Va pune la dispozitieo o gama variata de produse pentru dotari saloane la cele mai bune preturi.

Profita de cele mai bune oferte pentru produse precum placa de par profesionala, la cel mai bun pret. Recomandam Placa fara fir FreeStyle Corioliss Professional. Placa profesionala pentru intins parul cu acumulator, perfect utila in vacante dar si in salonul de infrumusetare eliminand discomfortul cablurilor.

Suprafata activa a placi este cu doar 0,7 cm mai scurta decat a placilor clasice profesionale cu fir Este o placa special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par (inclusiv cel gros si sticlos ) datorita aliajului din titanium care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere. Sistem de control si reglare a temperaturii 0- 210°C digital in 3 trepte corespunzatoare tipului de par : gros , fin , sensibilizat .

Placa FreeStyle Corioliss Professional este mult mai usoara fata de restul placilor concurente si mult mai rezistenta. Este recomandata pentru firul de par gros si sticlos. Se incalzeste repede, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii , ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.