Scannere Laborator

Category: Medicina Scannere Laborator

scannere laborator

La noi gasesti o gama variata de echipamente si aparatura, precum scannere laborator profesionale, la cele mai bune preturi.

Cauti scannere laborator? La noi gasesti o gama variata de aparatura pentru dotari cabinete stomatologice. Scanner 3D Vinyl este un scanner cu rapiditate si precizie deosebite, datorate pozitionarii rapide a modelului si a celor doua camere mobile de inalta rezolutie.

Permite introducerea completa a articulatorului in incinta de scanare. Exista posibilitatea scanarii directe a structurilor dentare in cavitatea bucala prin intemediul unor scannere laborator intraorale. Fisierul este apoi trimis la laboratorul dentar unde se prelucreaza in modul CAD.

Cabinetele dotate cu scanere laborator permit medicului sa trimita direct fisierul STL la masina de printat. Totodată acum este posibilă și scanarea directă a amprentei. Exista posibilitatea scanarii directe a structurilor dentare in cavitatea bucala prin intemediul scannerelor intraorale. Acuratețea și eficiența influențează nemijlocit afacerea Dvs, de aceea Admdent a acordat o atenție deosebită fiabilitatii și vitezei. Indiferent dacă scanați o amprenta, un bont sau punte, cu scannere laborator 3d vinyl, puteți fi siguri de calitate. Compania Admdent garanteaza un nou nivel de precizie cu ajutorul unor scannere laborator.