Scannere Stomatologie

Category: Medicina Scannere Stomatologie de la AdmDent

scannere stomatologie scannere de stomatologie scanner stomatologic

Dispunem de o gama variata de produse si aparatura, precum scannere stomatologie de inalta calitate.

La noi gasesti scannere stomatologie, la cele mai competitive preturi. Scanere stomatologice de la AdmDent poate fi cea mai buna optiune daca va doriti un scanner stomatologic nou si performant.

Pana in prezent cele mai dese intalnite scannere stomatologie 3D erau cele de laborator, dar, care necesita amprentare clasica si turnarea unui model de ghips, fiind supus erorilor acestor doua proceduri. Cu ajutorul unor scannere stomatologie 3D intraoral reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare.

Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate iîn computer iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă. Aceste Scannere stomatologie transmit in mod automat nuanța de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta. În plus, acest timp de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al simulării3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur și elimină eroarea umană aproape complet.