FAQ

Cele mai frecvente întrebări. Tot ce trebuie sa stii pentru a folosi serviciile portalului nostru de promovare a afacerilor.

Intrebari Generale:

 1. Cate afaceri pot promova folosind abonamentul de 269 Roni? Numărul de afaceri publicate în portalul nostru este nelimitat însă o singura afacere este distribuită pe toate canalele. (dvs. alegeți care afacere va fi considerata principala)
 2. Cat dureaza distribuția afacerii alese principala pe toate canalele si in cate site-uri web apar articolele? Pentru distributie ne-am propus un timp maxim 3 zile de la achiziția abonamentului dar pentru a evita spam-ul in optimizarea SEO poate dura si pana la 30 zile. Articolele dvs. vor aparea pe minim 20 de website-uri alese atent in functie de nisa dvs.
 3. Am citit bine ca sunt postări făcute și în social media și care este regula de distribuție? Da, sunt făcute postări în social media cu o frecvență zilnică care conduc către afacerea dvs.
 4. Primesc raport cu serviciile de distribuție? Da, va trimitem un raport complet cu toate postarile facute, link-urile către toate website-urile si paginile si grupurile facebook unde afacerea dvs. este publicată, link-uri către video-urile postate și restul de postari create pentru afacerea dvs.
 5. Ce se intampla cu conținutul postat după expirarea abonamentului, se pierde? După expirarea abonamentului în cazul neprelungirii abonamentului conținutul nu se pierde și rămâne vizibil, se opresc serviciile de distribuție zilnice.
 6. Cum pot beneficia de extinderea serviciului de distributie articole in reteaua dvs. de website-uri si ale partenerilor? Prin achizitia unui abonament secundar orice alta afacere poate beneficia de aceste servicii.
 7. Care este DA & PA site-urilor web folosite? Site-urile web unde afacerea dvs. va castiga articolele au un DA & PA incepand de la 5 & pana la 50.
 8. Pot alege perioada de postarea a articolelor? Da, dvs. puteti alege perioada de distributie.
 9. Pot modifica un articol dupa ce a fost postat? In functie de site-urile unde a fost postat se poate interveni la a schimba parti din continutul distribuit insa datorita faptului ca folosim si site-urile web ale partenerilor nu va putem spune o perioada de executie.
 10. Ne ajutați în compunerea anunturilor si în crearea de articole? Pentru ca dorinta noastra comuna este sa avansati va ajutam și ne va face plăcere sa contribuim la crearea celui mai bun articol/anunț pentru afacerea dvs.
 11. Am nevoie de un design profesional pentru pozele din cadrul anunțurilor mele, primim sprijinul dvs? Da, va ajutam in realizarea design-ului, pentru crearea de bannere, grafice și poze sugestive pentru afacerea dvs.
 12. Nu am gasit categoria sau locatia care reprezinta afacerea mea, cum procedez? Nu este nici o problema, daca aceasta categorie sau locatie nu exista este de ajuns sa ne comunicati si se va adauga in cel mai scurt timp.
 13. Acceptati orice nisa? Da, indiferent de nisa dvs. sunt disponibile resurse pentru a creste orice afacere nationala sau internationala.
 14. Am o afacere internationala, constituie acest lucru o problema? Nu exista nici o limitare privind locatia afacerii dvs.
 15. Nu am un website de prezentare pentru afacerea mea, se poate considera acesta un minus? Nu, absolut deloc, portalul nostru conține toate instrumentele de marketing pe care un website profesional le încorporează și acestea sunt alocate fiecărui user transformand orice anunt intr-o pagina dedicata vanzarii.

Nu găsiti răspunsul pentru întrebarea dvs?

Nu este nici o problema, folosiți butonul de WhatsApp sau adresa de email din pagina de contact si luati legatura cu un agent Scoala de Unghii, sunt mereu bucuroși sa ajute iar daca intrebarea dvs. este de interes general va fi adaugata in aceasta pagina.

In continuare Aveti Lista Categoriilor Adaugate Recent

Afaceri Bazate Pe Servicii Oferite

Afaceri bazate pe servicii oferite clientilor în România sau în Europa. Adaugă afacerea ta și anunță întreg mapamondul despre serviciile oferite.

Cafenele

Cafenele, caută Cafenele în România sau în Europa sau adaugă afacerea pentru a castiga noi clienți și reclama catre locatia ta. Cafenele verificate.

Camping

Camping, produse pentru camping, anunturi ideale 100%. Alege dintre cele mai bune oferte, obtine garantia calitatii pentru toate produsele si a servicilor din camping.

Croaziere

Croaziera dvs. începe aici. Anunturi ideale 100% despre croaziere din întreaga lume la cele mai bune prețuri actualizate.

Cumpărături cu amănuntul

Cumpărături cu amănuntul în România sau în Europa. Oferte reale 100%.  Cumpărături cu amănuntul 100% recomandate.

Hotel

Hotel & cazare în România și în restul țărilor din Europa și nu numai, rezerva o camera la Londra sau Madrid în mai puțin de 3 minute. Vezi ofertele last minute

Librarie

Libraria noastra ofera acces la cele mai bune cărți pentru dezvoltare personală și nu numai. Vezi cele mai bune preturi la cărți, reviste, e-books și multe altele.

Locuri De Munca

Obtine un salariu si loc de munca mai bun azi prin intermediul Scoala de Unghii. Locuri de munca Romania, joburi in Europene inclusiv dupa alte continente.

Mobilier

Alegeți cele mai bune preturi la mobilierul ideal cu anunturile verificate 100%. Distribuitori locali, magazine online care comercializeaza mobilier pentru casa si gradina.

Parfumuri

Vezi cele mai bune preturi la parfumuri originale 100%. Distribuitori de parfumuri originale, magazine online care comercializeaza parfumuri.

Pescuit

Articole, magazine și bălți de pescuit recomandate. Vizitatorii pot lasa recenzii. Vezi anunțuri recomandate 100% despre pescuit.

Pet Shop

Pet Shop-uri în România sau în Europa. Adaugă Pet Shop-ul tau și anunță întreg mapamondul despre produsele oferite. Câștigă Publicitate Pro.

Restaurant

Restaurant, caută restaurante în România sau în Europa sau adaugă afacerea pentru a castiga noi clienți și reclama catre locatia ta. Restaurante verificate.

Sănătate și Medicină

Sănătate și medicină, tratamente, sfaturi si locatii, afaceri verificate. Adaugă afacerea ta despre sănătate și medicină si castiga noi clienti.

Servicii IT

Servicii IT, caută servicii IT în România sau în Europa sau adaugă afacerea pentru a castiga noi clienți și reclama catre locatia ta. Servicii IT verificate.

Transport

Transport, caută servicii de transport în România sau în Europa sau adaugă afacerea pentru a castiga noi clienți și reclama catre afacerea ta. Afaceri transport verificate.

Navigare Rapida