Restaurant Bucuresti 14thLane

Un restaurant de luat o masa legendară

Sunteți gata să experimentați o fuziune a bucătăriilor asiatice și occidentale? Un nou restaurant de clasă mondială în București gata sa primeasca noi clienți.

Ascultă Anuntul în Limba Engleză (click player)


“Vom oferi clienților noștri tot ceea ce își pot dori, cu mâncăruri italiene delicioase de la bucătari de top.”

Poate fi considerată cea mai bună alegere când vine vorba de luat masa în București! Te invităm un cocktail lounge exclusivist cu băuturi de top din întreaga lume! Este întotdeauna perfect să bei o băutură în timp ce vorbești despre muncă, idei sau lucruri interesante la prânz.

Cauți un restaurant bun în România?

Dacă da, ați ajuns la locul potrivit! La 14th Lane, avem cel mai mare food court din tot Bucureștiul! Cu cele 5 bucatarii diferite și baruri, cu siguranță va fi ceva care vă va gâdila pofta. Este o ofertă incredibilă de la unii dintre cei mai buni bucătari din domeniu! Nu ratați această oportunitate – începe călătoria în Șoseaua Orhideelor 15 d Bucuresti cu Restaurant 14th Lane astăzi! Ia masa într-un loc legendar care te poate aduce mai aproape de cei mai îndrăgiți artiști din România.

14th Lane este un restaurant dedicat celor care doresc frumusețea si gustul alimentelor proaspete, iar cele mai multe surprize și rezerve de băutură se găsesc aici. Suntem convinși că 14th Lane te va ajuta să înveți gusturi unice.

V-ați întrebat vreodată care este cel mai bun food court din București?

Dacă ai răspuns da, Restaurant 14th Lane este exact acolo unde trebuie si vrei să fii! Aici gasesti o echipa profesionisita care te va invita sa gusti dintr-o selecție uriașă de feluri de mâncare uimitoare din toată lumea, care vă vor face să vă gândiți la alte țări și la bucătăria lor. Vezi ce bucurie pot aduce produsele noastre si cum arata gazdele care trebuie să-ți satisfacă dorința. 14th Lane este unul dintre locurile în care cele mai bune produse din lume se găsesc în concordanța cu spațiul și aerul.

Căutați cea mai bună mâncare din oraș?

Suntem un restaurant de top din București. Oferim o bucătărie delicioasă, autentică și proaspătă – toate făcute cu dragoste! Ești un fan al mâncării grozave? Vrei să afli mai multe despre ceva nou, interesant și incitant? Atunci deveniți unul dintre clienții noștri norocoși! Te așteptă întalnirea cu uimirea și plăcerea, te vei bucura din nou de un restaurant din care nu mai vrei să pleci, ci vrei să te relaxezi.

Please follow and like us:

Additional Info

History

Pune-te în lumina reflectoarelor, lasa-te remarcat și distrează-te!
Designul restaurantului nostru și interiorul său sunt inspirate de influențele franceze din secolul al XIX-lea, dar folosim elemente de design mai moderne pentru a crea un mediu elegant pentru prânz.

Founded

1 decembrie 1850

Attractions

Premii câștigate: – National – Romanian Building Awards – Board Honorable mention for Interior Design

Transport Possibilities

BicycleBoatFoot

Diet Type

Standard

Tables

5

Room Types

SingleFamily

Rooms

3

WiFi

Television

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVARI

Programeaza o rezervare acum

Reservation Email

Booking URL

Adresa & Contact

Adresa

Șoseaua Orhideelor 15D, București 060071

GPS

44.4449433, 26.0601789


Atentie: Nu uitati sa anuntati propietarii de afaceri ca ati gasit afacerea in portalul nostru pentru a beneficia de reducerile in premiera listate in Scoala de Unghii. 

Contact

Ore deschidere

Luni

7am – 7pm

Marți

7am – 7pm

Miercuri

7am – 7pm

Joi

7am – 7pm

Vineri

7am – 7pm

Sâmbătă

7am – 5pm

Duminică

7am – 5pm

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Ghidul de marketing pe Internet – Lista finală a tuturor celor mai importante afaceri pe internet, inclusiv subiecte precum oportunități de angajare, cele mai bune site-uri web pentru cumpărături online etc.

anunturi care aduc rezultate
Please follow and like us:

1 recenzie pentru “Restaurant Bucuresti 14thLane

  1. Florin Stefan

    Recomand cu placere!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *