Casa Practica

Cumpara mult cu bani putini!

Vrei să cumperi un set de sufragerie sau o remodelare a bucătăriei, toate odată? Vrei ca noile tale piese de mobilier să se potrivească perfect în spațiul tău?

 Suntem aici pentru tine! Pe lângă faptul că oferim o linie completă de mobilier, avem și produse pentru locuințe, birouri, magazine și restaurante. Designerii noștri știu exact de ce au nevoie clienții și vă pot ajuta cu soluții personalizate în funcție de nevoile, gusturile si bugetul dumneavoastră. Faceți clic aici chiar acum pentru a începe cu Casa Practica astăzi!

Vrei să dai un nou aspect casei tale?

Casa Practica are o gamă largă de produse proprii, din cele mai importante. Este un magazin online cu mobilier și accesorii pe bază de lemn. Casa Practica este un magazin online cu cea mai largă gamă de mobilier din Polonia, China. Vă oferim mii de piese de mobilier și elemente de design interior, accesorii pentru mobilier și materiale pe bază de lemn.

Vrei un set complet de living?

Casa Practica are idei! Oferim o gamă largă de opțiuni de mobilier și design interior care vor mulțumi pe toată lumea. Totul este conceput să funcționeze împreună în armonie, dar scopul nostru este să vă oferim experiența practică maximă cu un minim de bătăi de cap.

Mobilier Modern

De fapt, puteți cumpăra foarte multe lucruri pentru locuințele dumneavoastră și suntem siguri că oferta noastră este de neegalat. Cu toate acestea, ne dezvoltăm în continuare, ne actualizăm constant oferta prin adăugarea de produse și mărci, îmbunătățim funcționarea magazinului astfel încât să fie și mai convenabil și mai rapid. Casa Practica oferă mii de produse într-un singur loc, așa că merită să ne vizitați și să vă realizați visele de o casă frumoasă.

Oferim o gamă foarte variată de produse, formată din mii de articole din categorii precum mobila, casă și grădină, garaj.

Please follow and like us:

Additional Info

Attractions

Oferta noastră este de neegalat. Cu toate acestea, ne dezvoltăm în continuare, ne actualizăm constant oferta prin adăugarea de produse și mărci, îmbunătățim funcționarea magazinului astfel încât să fie și mai convenabil și mai rapid.

Transport Possibilities

BicycleBusCarFoot

Exterior Seats

Children Playground

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVARI

Programeaza o rezervare acum

Adresa & Contact

Adresa

Calea Sever Bocu 2 Timis, Timisoara

GPS

45.7664615, 21.2272139

Telefon


Atentie: Nu uitati sa anuntati propietarii de afaceri ca ati gasit afacerea in portalul nostru pentru a beneficia de reducerile in premiera listate in Scoala de Unghii. 

Contact

Ore deschidere

Luni

8am – 8pm

Marți

8am – 8pm

Miercuri

8am – 8pm

Joi

8am – 8pm

Vineri

8am – 8pm

Sâmbătă

10am – 7pm

Duminică

10am – 7pm

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Ghidul de marketing pe Internet – Lista finală a tuturor celor mai importante afaceri pe internet, inclusiv subiecte precum oportunități de angajare, cele mai bune site-uri web pentru cumpărături online etc.

anunturi care aduc rezultate
Please follow and like us:

3 reviews for “Casa Practica

  1. Cornel Groza

    Am fost servit exemplar iar produsele primite erau de calitate și bine ambalate. Excelente relații cu clienții! Recomand!

  2. Alina Cazacu

    Promtitudine, amabilitate, produsul ca in poza

  3. Denisa Deni

    Magazinul on-line este ok. Relationarea este super. Nu am ce sa reprosez.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *