Recuperare Medicală Ploiești – Terapii Miraculoase

Serviciile noastre sunt concepute pentru a ajuta in recuperari după leziuni și dizabilități

Centrul de recuperare medicală Ploiești dorește ca prin intermediul centrului Terapii Miraculoase sa puteți îmbunătăți condițiile de trai și viață la copii.

Dacă sunteți în căutarea ajutorului pentru sănătatea mintală a copilui dvs, vizitați site-ul nostru și găsiți un terapeut sau un consilier care vă poate ajuta. In cadrul centrului nostru de recuperare medicala din Ploiesti Prahova copiii vor beneficia de mai multe terapii. Serviciile noastre includ terapii ocupationale, logopedie,  logopedie, ABA, salina, dans, aerobic, muzica, pictura, limbi straine, excursii, colaborari cu firme partenere, terapii cu animale, inot, masaj kinoterapeutic si masaj terapeutic. Serviciile si terapiile noastre sunt pentru copiii si tinerii aflati in situatii de handicap, lucram si venim cu un ajutor continu pentru ca toti sa beneficieze de o viata mai buna si indreptata catre sanatate. Va oferim terapii care vor schimba radical conditiile actuale iar rezultatele noastre sunt dovedite de experti in recuperare medicala in Ploiesti Prahova.

Terapii Folosite in Centru de Recuperare Ploiesti

  • Terapeutiile noastre ofera un sprijin pentru recuperarea copilului, inclusiv prin proiectarea si urmatarea unei cariere ocupationale potrivite copilului.
  • Terapia ABA: ofera stimularea inteligentei si a coordonarii psihomotorii in vederea recuperarii;
  • Terapiile oferite au la baza studiile empirice realizate in domeniu, beneficiind de experienta unor terapeuti renumiti.
  • Terapia ocupationala se adapteaza dupa nevoile si aptitudinile copilului, insuficientele fiind ridicate la rang de probleme majore, permite diminuarea stresului si aparitia unor comportamente independente.

Pentru copiii și tinerii afectati de probleme neurologice sau psihologice, centrul de recuperare medicala Terapii Miraculoase oferă soluții care îi ajuta sa se schimbe în bine. Vizitati site-ul nostru web și obtineti o programare folosind datele de contact afișate în site-ul web de prezentare al centrului nostru iar pentru orice întrebări relationate va rugam sa nu ezitați în a ne adresa întrebările dvs.

Va oferim solutii terapeutice la centrul nostru de recuperare medicala din Ploiesti Prahova pentru a va schimba viata in bine. Copiii si tinerii afectati de autism sau ADHD beneficiaza de terapii ocupationale, logopedie, ABA, salina, dansuri intr-un cadru placut si distractiv, modalitate de a elibera stresul și anxietatea. Nu căutați mai departe decât site-ul nostru! Oferim o varietate de terapii pentru a vă ajuta.

Dacă vă simțiți dezamăgiți și aveți nevoie de un impuls, vizitați site-ul nostru și găsiți tratamentul potrivit pentru dvs. Pentru a beneficia de serviciile noastre este necesar sa se inscrie in cadrul unui program personalizat de tratament.

Please follow and like us:

Air Conditioning

WiFi

Television

Exterior Seats

Children Playground

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVARI

Programeaza o rezervare acum

Reservation Email

Booking URL

Adresa & Contact

Adresa

Strada Transilvaniei 16. Ploiesti Prahova România

GPS

44.9518997, 26.0239965

Telefon


Atentie: Nu uitati sa anuntati propietarii de afaceri ca ati gasit afacerea in portalul nostru pentru a beneficia de reducerile in premiera listate in Scoala de Unghii. 

Contact

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Ghidul de marketing pe Internet – Lista finală a tuturor celor mai importante afaceri pe internet, inclusiv subiecte precum oportunități de angajare, cele mai bune site-uri web pentru cumpărături online etc.

anunturi care aduc rezultate
Please follow and like us: