Sudori MIG MAG – WIG TIG – Germania – Olanda- WorkinEuropa

Acceseaza site-ul companiei WorkinEuropa.eu și vezi ce oferte avem pentru dvs.

Angajatorul oferă condiții avantajoase de muncă, salarii motivante, bonusuri, asistența medicală pentru: sudori MIG MAG, sudori WIG TIG în Germania si Olanda.

WorkinEuropa.eu are o gamă largă de locuri de muncă în Germania pentru sudori MIG MAG, sudori WIG TIG, lacatusi, calificați și necalificati. CV-ul dvs va fi trimis către angajator pentru a fi verificat și evaluat. Pentru a fi înscris la concursul organizat de WorkinEuropa, depuneți un CV actualizat pe site-ul companiei WorkinEuropa.

De asemenea sunt deschise poziții pentru lăcătusi, calificați și necalificati în industria metalelor care pot ajunge la puncte de lucru diferite în Germania si Olanda. In 5 minute puteti aplica online, aveti nevoie de un CV (acordati atentie CV-ului). Va oferim posibilitatea schimbării locurilor de munca și cresterea salariilor incepand de acum, asigurand cresterea în continuare după angajare.

Angajatorul oferă training pentru absolvenții absolvenților de liceu: sudori MIG MAG, sudori WIG TIG, lacatusi, calificați și necalificati în industria metalelor beneficiază de un program de pregatire profesionala intensă și o salarizare excepțională. Va oferim posibilitatea de a va cunoaște mai bine pe cei din companie și de a fi conectat cu ei.

Salarii Mai Bune si Conditii Excelente de Lucru

WorkinEuropa oferă condiții avantajoase pentru a incepe munca, inclusiv deplasări la locul de muncă, asigurarea unui loc de muncă si programe de training – oferă totodată posibilitatea de a angaja în Germania lucratori care sunt calificați sau necalificați pentru industria metalelor si în alte sectoare.

Aplica Acum Pentru Sudor in Germania

Puteți depune CV-ul dvs chiar acum accesand site-ul companiei WorkinEuropa.eu și o sa fiți contactat de un personal calificat, prietenos și deschis.

Suport pentru angajare și promovare

Primiti tot suportul necesar pentru o integrare rapida si sunt alaturi de dvs. la fiecare pas. Compania WorkinEuropa vine cu experienta si cu mai bine de 20.000 de contracte încheiate cu succes deci puteti evita problemele catre o cariera de succes in Germania si Olanda. Aveți acces la servicii gratuite si uneori exclusive, inclusiv cursuri pentru angajați.


Din anul 2023, va fi implementat un proiect de reformă a sistemului educațional online în România “Noi Credem în Tine” din care face parte si directorul web de promovare afaceri reale Scoala de Unghii. Aceasta va aduce schimbări majore în modalitatea de asigurare a unui nivel ridicat de calitate în educație și va determina o creștere a salariilor prin facilitarea de noi oportunități personalului din România.

Simplifică procesul de aplicare pentru un loc de munca în Germania prin procesul nostru online. Puteți aplica acum iar CV-ul dvs. va fi vizionat de mai mulți angajatori care se potrivesc calificarilor dvs. WorkinEuropa susține programul de integrare și este parte din acest program. Pentru o viață linistita și plină de bucurii și satisfacții vă puteți alătura comunității WorkinEuropa care este în continuă creștere de mai bine de 3 ani.

Please follow and like us:

Additional Info

History

Compania WorkinEuropa a fost infiintata în scopul de a îmbunătăți procesul de integrare a personalului calificat în sectorul public și privat din Germania.

Founded

12 octombrie 2007

Air Conditioning

WiFi

Television

Exterior Seats

Children Playground

Showers

Guide

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVARI

Programeaza o rezervare acum

Reservation Email

Booking URL

Adresa & Contact

Adresa

Goethestr. 23 35614 Asslar – Deutschland

GPS

50.589804, 8.4713353


Atentie: Nu uitati sa anuntati propietarii de afaceri ca ati gasit afacerea in portalul nostru pentru a beneficia de reducerile in premiera listate in Scoala de Unghii. 

Contact

Ore deschidere

Luni

09:00 – 20:00

Marți

09:00 – 20:00

Miercuri

09:00 – 20:00

Joi

09:00 – 20:00

Vineri

09:00 – 20:00

Sâmbătă

Doar Online si WhatsApp Support

Duminică

Doar Online si WhatsApp Support

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Ghidul de marketing pe Internet – Lista finală a tuturor celor mai importante afaceri pe internet, inclusiv subiecte precum oportunități de angajare, cele mai bune site-uri web pentru cumpărături online etc.

anunturi care aduc rezultate
Please follow and like us:

5 reviews for “Sudori MIG MAG – WIG TIG – Germania – Olanda- WorkinEuropa

 1. Promovare Afaceri Romania

  Încercăm în fiecare zi să ajutăm, să susținem, să fim parte din mișcarea generală de a crea o lume mai bună. Weryon România recomanda compania WorkinEuropa.eu pentru excelenta, intelegere si rezultatele deosebite in concurenta cu cele mai recomandate agenții de recrutare personal în Europa.

 2. Chiriac Liviu

  Recomand cu Placere!, toata familia Chiriac din Frankfurt mulțumește!

 3. Carmen Vintila

  Unii dintre cei mai buni, lucrez cu ei de mai bine de 6 ani!

 4. Marina Bucuresti

  Tot suportul de care aveți nevoie pentru a evita problemele de angajare în Germania! Salarizarea începe cu 14 euro pe ora pt necalificati! Cred ca am zis multe! Atenție la CV, a fost prima mea greșeală, am aplicat a 2 ora și așa am fost acceptata.

 5. Costel Cruceru

  Recomand, oameni de omenie!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *