25 Mar
Cum Sa Va Imbunatatiti Tehnica SEO Si Instrumentele Pentru Webmasteri

Cum să vă îmbunătățiți tehnica SEO si instrumentele pentru webmasteri

Nu trebuie să fii un programator cu înaltă calificare pentru a folosi motoarele de căutare și nu trebuie să fii expert în tehnici SEO pentru a utiliza instrumentele care există pentru a-ți spori clasamentul în motoarele de căutare.

Am realizat o listă cu 10 instrumente SEO esențiale pentru a vă ajuta să începeți cariera in aceasta nsia. Acesta nu este un tutorial pentru cum sa optimizezi motorul de căutare, ci mai degrabă o listă de instrumente care vă vor ajuta să obțineți rezultatele de care aveți nevoie și pe care le doriți.

Vă recomandăm să retineti toate aceste instrumente pentru a vă asigura că aveți un program complet de optimizare a motorului de căutare. Asigurați-vă că introduceți cuvintele „optimizarea paginii” așa cum am menționat mai devreme, deoarece acestea sunt cuvintele pe care trebuie să le folosiți dacă doriți să faceți SEO eficient.

1. WebStat. Este un instrument excelent pentru a găsi de unde provin vizitatorii dvs. și cine sunt browserele lor.

2. Google Analytics Dacă nu utilizați Google Analytics, chiar pierdeți o mulțime de date care pot fi acționate. Google Analytics vă oferă valori care vă arată cum reacționează vizitatorii la site-ul dvs., ce cuvinte cheie apare site-ul dvs. în motoarele de căutare și multe altele.

3. Keyword Spy Keyword Spy vă permite să vedeți cum funcționează site-ul dvs. în ceea ce privește clasamentul motorului de căutare pentru un număr mare de cuvinte cheie și vă face să începeți să scrieți conținutul pentru noile cuvinte cheie pe care le vizați.

4. Juice SEO Puteți analiza optimizarea pe care o faceți în ceea ce privește cuvintele cheie potrivite, paginile pe care le-ați optimizat și altele cu prioritate prea mică pentru a fi optimizate. De asemenea, vă permite să vedeți link-urile din spate pe care site-ul dvs. obține acel punct către site-ul dvs. de pe alte site-uri.

5. Back Link Checker Există multe instrumente care vă vor ajuta să monitorizați calitatea legăturilor de intrare pe care le aveți către site-ul dvs. Backlink Checker este unul dintre cele mai populare și este unul dintre cele mai exacte.

6. SEMRush SEMrush vă permite să vedeți exact ce linkuri aveți către site-ul dvs. De asemenea, vă permite să vedeți exact ce pagini indică site-ul dvs. și de unde îndreaptă acestea. Oferă diagrame puternice, astfel încât să puteți vedea exact ce pagini indică către dvs. și câte pagini există care vă îndreaptă.

7. Link Query Tool Instrumentul Google Link Query Tool este unul dintre cele mai populare instrumente disponibile. Acest instrument vă permite să vă uitați exact la ce pagini conectați, la ce site-uri web vă conectați și la textul de ancorare pe care îl utilizați atunci când vă conectați la aceste site-uri.

8. Preferințe pentru link Acest instrument vă permite să vedeți exact la ce site-uri v-ați conectat și pe care nu le conectați, tipul de linkuri pe care le permiteți către ce site-uri și ce linkuri permiteți către ce site-uri și cum mult timp lăsați site-urile să vă conecteze.

9. Marcare socială Acest instrument vă ajută să găsiți o mulțime de site-uri de marcare socială diferite care indică site-ul dvs. De asemenea, vă oferă informații despre site-urile de marcare care indică site-ul dvs.

10. WebConfs WebConfs vă va permite să creați și să vizualizați informații detaliate despre peste o mie de tipuri diferite de conținut web. Este una dintre cele mai populare caracteristici ale Google Webmaster Tools, utilizată de numeroase SEO-uri.

11. Link Query Tool II WebConfs II vă permite să efectuați o căutare în Google Webmaster Tools pentru pagini din peste o mie de tipuri diferite de conținut web.

12. Pagini Web similare Acest instrument vă permite să vă întoarceți și să priviți exact aceleași pagini web pe care le-ați trimis anterior la Google. Cu alte cuvinte, vă ajută să vă întoarceți în timp pentru a vedea ce ați trimis la Google și a verifica dacă a fost respins sau acceptat.

13. Arhiva WebConfs Acest instrument vă permite să vizualizați toate paginile din Google Webmaster Tools din ultimii 15 ani. De asemenea, puteți căuta în paginile web anterioare cu acest instrument.

Desigur, deoarece există mai multe funcții ale Google Webmaster Tools, puteți afla mai multe informații accesând site-ul lor web.

Cum să vă îmbunătățiți tehnica SEO instrumentele pentru webmasteri instrumentele utile pentru webmasteri

0 Comments

Join Conversation