23 Mar
Cum Sa Recunoastem Un Obicei Prost

Cum să recunoaștem un obicei prost

Toți avem obiceiuri proaste. Poate că nu vrei să recunoști că ai obiceiuri proaste, dar nu ești singur. Obiceiurile proaste te pot împiedica să ai succes, să nu îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Unele obiceiuri proaste care te țin înapoi de la succes includ; verificarea telefonului, trimiterea de mesaje text și verificarea e-mailului toată ziua. Problema cu acest lucru este că niciunul dintre aceste lucruri nu vă va duce nicăieri.

Este timpul să vă îndrăzniți să rupeți acele obiceiuri proaste și să faceți ceva în acest sens.

Este timpul să luați decizia de a schimba lucrurile pe care le puteți schimba, iar apoi vor urma restul. Primul pas pentru a obține curajul de a schimba este să recunoaștem că obiceiul există. Uneori oamenii nu vor să recunoască faptul că au un obicei prost, dar dacă sunt întrebați, vor recunoaște cu plăcere că trimit mesaje text și își verifică telefonul toată ziua.

Dar oamenii care nu se simt confortabil recunoscând că au un obicei prost vor spune că nu realizează cât de rău este sau că îl vor schimba într-o clipă. Cu toate acestea, obiceiurile se formează în timp și, doar prin schimbarea modului în care faci ceva, obiceiul se va forma înapoi în viața ta.

De exemplu; dacă făceai plimbarea în sala de gimnastică când erai mai mare și acum te plimbi în sus și în jos, te vei obișnui cu noua acțiune în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, admiterea că există un obicei prost vă va permite, de asemenea, să recunoașteți efectul pe care îl are asupra vieții dvs. și, dacă este suficient de rău, îl veți schimba.

3 sfaturi pentru recunoașterea obiceiurilor proaste

Acum, că ați recunoscut că aveți un obicei prost și că încercați să-l schimbați, este timpul să mergeți mai departe. Luați măsurile necesare pe care trebuie să le schimbați și începeți să înlocuiți obiceiul rău cu unul bun.

1. Schimbați 1 obicei la rând. De-a lungul timpului, vei face mai bine lucrurile care vor înlocui prostul obicei. De exemplu; dacă făceai sală de sport plimbându-te cu greutăți, iar acum faci în schimb ședințe, te vei îmbunătăți la asta și în cel mai scurt timp vei putea să o faci cu spatele pe perete în loc de împotriva unui lumină puternică.

2. Nu încercați să faceți mai multe obiceiuri proaste în același timp. Nu poți avea totul dintr-o dată și încercarea de a înlocui câteva lucruri la un moment dat te va face să revii la vechiul obicei, iar acest lucru nu este de dorit.

3. Concentrati-va asupra progresului pe care îl faceți. Dacă practicați mersul în sus și în jos pe podeaua sălii de gimnastică și deja încercați să vă ridicați, concentrati-va pe stații și începeți să faceți 10 stații pe zi, și nu 20, și atunci veți fi mai bine la stații, și începeți să înlocuiți prostul obicei cu cel bun.

Acum, că știți că aveți un obicei prost și doriți să-l schimbați, nu uitați, puteți schimba, dar nu puteți schimba toate dintr-o dată și asta este OK. Este mai bine să începeți cu pașii mai ușori și, pe măsură ce vă îmbunătățiți mersul în sus și în jos pe podeaua sălii de sport, și începeți să jucați fotbal în loc să faceți ședințe, atunci puteți încerca să dați fotbal în loc să faceți ședințe. Continuați să-l practicați și înlocuiți un pas la rând obiceiul rău cu cel bun.

3 sfaturi pentru recunoașterea obiceiurilor proaste Cum să recunoaștem un obicei prost obține curajul de a schimba

0 Comments

Join Conversation