Cum Gasesc Cele Mai Bune Oferte La Apartamente

Cum Gasesc Cele Mai Bune Oferte La Apartamente

Înțelegerea exactă a modului de cumpărare a unui bloc de apartamente poate genera venituri lunare regulate de încredere. Ghid analiza structurata util la cumpararea unui apartament.

Cu toate acestea, funcționează cel mai bine pentru finanțatorii cunoscători din cauza complexității procedurii.

Dacă cumpărarea unui apartament este cea mai bună investiție financiară pentru dvs., începeți prin a alege tipul de construcție pe care să îl cumpărați, vedeți case de cumpărat și, de asemenea, evaluați ofertele potențiale. Când ați localizat o clădire de apartamente profitabilă și ați obținut finanțare, puteți achiziționa și, de asemenea, puteți încheia investiția financiară nou-nouță

Achiziționarea unui apartament poate fi simplificată prin respectarea a 10 pași:

 1. Alegeți dacă achiziționarea unui apartament este potrivită pentru dvs.
  Pe măsură ce începeți să aflați exact cum să cumpărați clădiri de apartamente, examinați această abordare de investiții financiare și asigurați-vă că este potrivită pentru obiectivele dvs. de cheltuieli imobiliare. Trebuie să începeți cu o înțelegere clară a factorilor dvs. pentru deținerea unui bloc de locuințe, precum și a pericolelor, beneficiilor, resurselor financiare, administrației, precum și nevoilor de întreținere.

Faceți acest test pentru a vedea dacă sunteți pregătit să faceți față acestui tip de investiție financiară: Vezi anunturi cu apartamente de vanzare la ora actuala in România.

Sunteți gata să cumpărați un apartament intr-un bloc de locuințe?

Spre deosebire de achiziționarea de locuințe unifamiliale sau multifamiliale, achiziționarea unui apartament necesită cercetări suplimentare, chiar mai mult timp și, adesea, și mai multe finanțări și costuri suplimentare. Este esențial să evaluați avantajele și dezavantajele înainte de a cumpăra un bloc de locuințe.

mobila pentru apartamente

Contrastul între achiziționarea unei familii unifamiliale față de complexe de apartamente.
Clădirile cu mai multe unități reduc riscurile, deoarece locurile vacante au un impact mult mai mic și, de asemenea, prețurile de întreținere a proprietății pot fi distribuite în numeroase unități particulare. Cu toate acestea, a învăța exact cum să achiziționați un complex de apartamente este în mod inerent mult mai complicat (fără joc de cuvinte) și, de asemenea, mult mai costisitor decât achiziționarea unei proprietăți rezidențiale unifamiliale. În plus, cheltuielile, precum și nevoile de întreținere sunt mult mai mari. Înainte de a face pasul inițial, gândiți-vă la beneficiile și dezavantajele achiziționării și deținerii unui bloc de apartamente:

Venituri recurente: Dacă afacerea este corectă și resursele financiare sunt, obținerea unui complex de apartamente poate furniza un flux de încredere de venituri lunare persistente. Cerințe de administrare crescute: Clădirile cu peste patru dispozitive necesită procese de management mult mai intense și, de asemenea, sisteme. Angajarea unei afaceri profesionale de gestionare a proprietăților rezidențiale sau comerciale sau a unui supervizor la fața locului este importantă, ceea ce crește prețurile totale. Numeroși administratori de proprietăți percep 8% până la 12% din chiriile lunare brute.

Diversificarea câștigurilor: a ști cum să deții un complex de apartamente este un mijloc fantastic de a reduce impactul prețurilor ridicate de deschidere. Chiar dacă o unitate este liberă, mai aveți o mulțime de altele pentru a acoperi costurile și, de asemenea, pentru a crea un flux monetar favorabil. ori, chiriașii de apartamente sunt de obicei mult mai trecători. Este important să existe o procedură pentru a finaliza în mod continuu contractele de închiriere, precum și pentru a genera chiriași noi, pentru a reduce locurile vacante.

reduceri la mobila

Întreținere redusă pe unitate: climatele economice de scară funcționează în favoarea proprietarilor de apartamente. De exemplu, dacă trebuie să înlocuiți un sistem de acoperiș, acesta deservește toate dispozitivele din clădire. Dacă aveți nevoie să vopsiți, puteți utiliza aceeași vopsea pentru mai multe dispozitive și, de asemenea, reduceți costurile. Mai puțină îngrijire a chiriașilor: ocupanții casei nu își tratează în mod regulat unitățile cu atâta grijă ca chiriașii sau proprietarii caselor unifamiliale. Este necesar să existe un sistem clar și, de asemenea, inițial pentru reparații, precum și pentru întreținere dincolo de deteriorarea normală, care sunt mult mai obișnuite în apartament.

Oportunități pentru surse suplimentare de venituri: clădirile mari de apartamente deservesc o multitudine de persoane, astfel încât adăugarea de soluții, precum și de caracteristici, oferă fluxuri de venit suplimentare. De exemplu, chiriașii ar putea beneficia de distribuitori, bancomate, centre de spălătorie cu monede sau alternative pentru a închiria locuri de parcare. Prețuri mai mari de întreținere: deși costurile de întreținere pe unitate ale caselor sunt mai mici decât proprietățile rezidențiale sau comerciale unifamiliale, cheltuielile totale de întreținere sunt mai mari. Când apar probleme semnificative, cum ar fi o defecțiune a unității de încălzire, va fi mai urgent, deoarece afectează mai mulți chiriași. Și, de asemenea, elementele de fixare pentru casele cu mai multe unități sunt considerabil extracostisitoare.

Finanțare bazată pe venituri: finanțarea clădirilor de apartamente se bazează în primul rând pe performanța monetară a structurii, mai degrabă decât pe scenariul dvs. monetar individual. Înțelegerea exactă a modului de cumpărare a ansamblurilor de apartamente poate fi mai realizabilă decât se aștepta pentru investitorii mai recenti. Provocările abordării de ieșire: După ce descoperiți cum să achiziționați un apartament, trebuie, în plus, să aveți o tehnică de concediu. Complexele de apartamente sunt proprietăți mai puțin fluide decât casele unifamiliale, datorită faptului că pot dura mult mai mult timp pentru a fi lansate pe piață.
Evaluări bazate pe chirii: Având în vedere că finanțarea locuințelor este legată de performanța financiară a clădirii, proprietarii de apartamente pot spori valoarea proprietății rezidențiale prin creșterea ratelor de închiriere.

 1. Aflați mai multe despre tipurile și clasele de apartamente
  Dacă chiar ați decis că achiziționarea unui apartament intr-un bloc de locuințe este o opțiune excelentă pentru dvs., următoarea acțiune este să aflați despre tipurile de blocuri și, de asemenea, să identificați pe care doriți să le obțineți. Apartamentele sunt disponibile într-o selecție de forme: case transformate cu mai multe unități, apartamente cu grădină cu două etaje, precum și proprietăți rezidențiale sau comerciale cu o mulțime sau mai multe sisteme într-o clădire izolată. Există, de asemenea, apartamente cu mai multe etaje, mijlocii și, de asemenea, înalte, cu zeci de unități de închiriat.

În România apartamentele sunt identificate conform unei scale de rating cu litere de la A la D. Aceste 4 tipuri de apartamente sunt:

Cursul „A”.
Cursul „B”.
Clasa „C”.
Clasa „D”.
Desigur, apartamentul „A”.
Exemplu de apartament curs „A” (Resursa: Lucia Frisco).

Închiriere de lux cu o vechime mai mică de 10 ani sau mai mult, structuri restaurate care pot fi de grădină, de înălțime medie sau zgârie-nori. Caracteristicile pot consta din piscine, terenuri de tenis și cluburi.

Ca toate casele imobiliare, categoria unei proprietăți se referă la problema sa existentă și pe piața locală. Găsirea unei facilități, precum și aflarea exactă a modului de a deține un apartament constau în utilizarea informațiilor despre proprietatea de clasă pentru a identifica avantajele și riscurile fiecărei clădiri.

În general, majoritatea capitaliștilor începători de blocuri de apartamente selectează apartamentele de curs „B” sau „C”, deoarece tranzacționează la un preț plafon mai mare. Prețurile lor sunt de obicei mai mici decât casele din clasa „A”, și, de asemenea, amenințările, precum și cerințele de monitorizare sunt mai mici decât clădirile din clasa „D”.

 1. Examinați-vă criteriile personale și financiare înainte de a alege un tip.
  Majoritatea finanțatorilor noi pot afla relativ prompt cum să studieze proprietățile rezidențiale și, de asemenea, pot lua o decizie de investiție financiară imparțială. Cu toate acestea, este la fel de esențial să vă examinați obiectiv propriile obiective personale și economice, precum și capacitățile atunci când cumpărați un apartament.

Există diverse standarde pe care ar trebui să le evaluați înainte de a face o investiție atât de mare, începând cu următoarele:.

Numărul de dispozitive: cu cât varietatea sistemelor din clădirea de apartamente este mai mare, cu atât mai mult timp, energie și, de asemenea, resurse financiare pe care veți avea nevoie pentru a oferi. Dacă factorii dvs. de cheltuieli sunt tradiționali și doriți să generați o a doua sursă de venit sau să completați fondurile existente, ar trebui să căutați clădiri cu 6 dispozitive sau mult mai puțin.

Gradul de ambiție: este foarte ușor să-ți subestimezi sau să supraestimezi ambiția atunci când mergi pur și simplu prin proprietăți, dar asta poate atrage regretul mai târziu. Înainte de a lua o decizie de investiție, luați o decizie clar cât de ambițioasă doriți să fie această investiție financiară. Determinați cât de multă muncă, precum și cât timp sunteți dispus să luați în proprietate imediat după închidere și, de asemenea, pentru următorii câțiva ani de deținere a acesteia.

Limită de pericol: Fiecare investiție implică un anumit grad de risc, dar chiar și o investiție financiară destul de lipsită de riscuri poate fi mai riscantă pentru un investitor cu o situație financiară instabilă. Fiți clar cât de mult doriți să riscați și, de asemenea, soluția va influența cu siguranță tipul de ansambluri de apartamente pe care le puteți lua în considerare.
Rentabilitatea investiției (ROI):

Pentru capitaliști, rentabilitatea investiției unui apartament este adesea mult mai importantă decât prețul de vânzare sau cheltuielile lunare obișnuite. O proprietate rezidențială sau comercială cu cheltuieli mari ar putea, de asemenea, să creeze un venit mare și, de asemenea, a avea un număr redus de cheltuieli nu asigură capital. Trebuie să înțelegeți cât să facturați pentru chirie și să puteți calcula rentabilitatea investiției pentru a face o alegere rațională. Rentabilitatea investiției oricărei proprietăți rezidențiale depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea, veniturile, costurile, precum și cât de mult investiți în avans.

 1. Amplasați un complex de apartamente pentru a cumpăra.
  Când este timpul să încerci serios să găsești un apartament de achiziționat, ai nevoie de numeroase metode de încredere pentru a descoperi și a evalua informațiile despre clădire. Pe lângă navigarea online, luați în considerare relația cu un reprezentant, vizarea FSBO, aderarea la organizații sau parteneriatul cu o firmă de investiții.

Tratează cu un agent imobiliar

Industria de vânzări imobiliare și firme de brokeraj oferă, fără îndoială, accesibilitatea celui mai mare corp de proprietăți, precum și proprietăți industriale rezidențiale sau comerciale de vânzare, inclusiv clădiri de apartamente. Vânzătorii de proprietăți au acces la mai multe servicii locale de listare (MLS), care listează toate clădirile disponibile de fiecare companie din locație, constând din complexe multifamiliale și de apartamente. În plus, unul dintre cei mai devotați agenți imobiliari are un know-how bogat pe piața de cartier, plus abilități, precum și surse de a descoperi și, de asemenea, a revizui date despre blocurile de apartamente din zona dvs.

Deși numeroși agenți imobiliari din zona dumneavoastră lucrează cel mai probabil doar cu vânzări de proprietăți, alții au un certificat de afaceri imobiliare. Acești agenți pot chiar să aibă de-a face cu o firmă de brokeraj industrial care se concentrează pe relațiile cu finanțatorii și, de asemenea, cu proprietarul de afaceri local. Reprezentanții imobiliari comerciali pot fi surse utile pentru a descoperi case de investiții financiare noi, precum și pentru a crea legături în sector.

Dacă nu recunoașteți deja vreun agent imobiliar din zona dvs., încercați să utilizați site-urile locale de anunturi. O mulțime de brokeri de cartier, precum și reprezentanți au un profiluri pe site-urile web de anunturi imobiliare, care vă poate ajuta să le examinați abilitățile și, de asemenea, să experiență, precum și să vă dați seama dacă sunt cei mai potriviti pentru cerințele dvs. Căutați reprezentanți și echipe specifice în zona dvs., urmăriți-le mărturiile clienților anteriori și, de asemenea, vedeți cu ce clădiri s-au ocupat de fapt în trecut.


Un avantaj excelent al proprietăților rezidențiale sau comerciale de vânzare de către proprietar (FSBO) este că vânzătorul nu plătește o plată imobiliară. Acest lucru sugerează că ați putea avea posibilitatea de a discuta cu 6% sau 7% din costul solicitat. De fapt, unele FSBO afișează tarife mai mari, știind că cumpărătorii vor deduce plățile din oferta lor. În plus, proprietățile rezidențiale sau comerciale FSBO oferă adesea șanse mult mai multe pentru condiții avantajoase, cum ar fi finanțarea proprietarului sau mai puține numerar în avans.

Exemplu de căutare de proprietăți multifamiliale FSBO.
Exemplu de căutare de proprietăți rezidențiale multifamiliale (Resurse: Forsalebyowner.com).

Există numeroase modalități de a găsi clădiri disponibile, dar utilizarea site-urilor web FSBO ar trebui să fie o bază în strategia de achiziție a oricărui tip de investitor. Cele mai bune site-uri web FSBO folosesc căutări de proprietăți, o selecție de opțiuni de filtrare, precum și informații detaliate despre proprietăți rezidențiale sau comerciale. Începând cu ForSaleByOwner.com, care vă permite să căutați după cod poștal, tip de proprietate rezidențială sau comercială, tarif, precum și caracteristicile proprietății rezidențiale.

Alăturați-vă unei organizații regionale de investiții imobiliare (REIA)

Majoritatea finanțatorilor începători ai clădirilor de apartamente nu au un grup care să studieze și să intre în contact cu potențiale investiții financiare în proprietăți rezidențiale. Dacă sunteți în căutarea dvs. de blocuri de apartamente, luați în considerare să vă alăturați unui club regional de investiții imobiliare. De exemplu, Property Investors Organization (REIA) furnizează mai multe faze regionale, precum și o sursă completă de informații, clipuri video, precum și o revistă ROI. A face parte din grupuri sau resurse ca acestea furnizează detalii importante, actualizări, precum și crearea de rețele cu alți finanțatori.

Localizarea unui REIA în apropierea dvs.
Căutare capitol REIA (Resursa: REIA).

 1. Evaluați structura complexului de apartamente.
  După ce ați început să căutați proprietăți, aflați exact cum să culegeți informații despre fiecare potențială locuință și, de asemenea, examinați beneficiile și dezavantajele acesteia. Pe baza circumstanțelor dumneavoastră individuale și economice, precum și a stării pieței dumneavoastră imobiliare locale, trebuie să existe o mulțime de anumite cerințe la care vă gândiți. În general, câteva dintre cele mai esențiale considerații constau în locația structurii, dimensiunea și detaliile de construcție.
 • Locație sau Cartier.
 • Numărul și dimensiunea unităților.
 • Servicii de facilitate.
 • Detalii de clădire.
 1. Recunoașteți imaginea financiară completă și câștigurile posibile ale clădirii.
  Chiar dacă o potențială proprietate rezidențială sau comercială pare a fi o ofertă impresionantă, singurul mijloc de a-și valida în mod corespunzător potențialul de investiții financiare este obținerea unor informații financiare aprofundate pentru proprietatea rezidențială sau comercială pentru ultimii unu până la cinci ani. Puteți arunca o privire la o serie de numere standard în timp ce examinați un bloc de apartamente, inclusiv rolurile de închiriere, rata de închiriere și, de asemenea, prețul fiecăruia. Acestea vor oferi o verificare inițială a posibilității de câștig înainte de a analiza în detaliu situația financiară a proprietății rezidențiale.

Numere standard.

Taxa de închiriere: aceasta este cantitatea curentă de chirie colectată pentru fiecare dispozitiv din clădire. Strângeți suma totală și, de asemenea, înmulțiți suma cu 12 pentru a obține chiria anuală brută. Utilizați Calculatorul pentru multiplicatorul de închiriere brută dacă vă puneți la îndoială o achiziție între un număr de blocuri.
Prețurile de închiriere și de locuri de muncă: prețul de ocupare vă spune câte dispozitive sunt locuite într-o structură și, de asemenea, invers, rata de deschideri vă spune câte dispozitive sunt nelocuite într-o structură. Întrebați despre ocuparea locuinței și prețurile de deschidere pentru a compara cifrele cu media cartierului. Utilizați Calculatorul nostru pentru rata de vacanță pentru a vă evalua casa.

Cheltuieli pe unitate: pentru a determina costul pe unitate, împărțiți rata de achiziție la numărul complet de dispozitive din structură. Prețul pe unitate este important în evaluarea proprietății rezidențiale sau comerciale de achiziție față de cele din zonă și poate fi o monedă de negociere atunci când se negociază prețul de achiziție.


Calcule financiare complicate

După ce ați adunat numerele de bază, veți avea o înțelegere generală a succesului unui bloc de apartamente. Cu toate acestea, pentru a obține o imagine mult mai precisă a performanței monetare a casei, trebuie să calculați informații financiare și mai detaliate, cum ar fi venitul brut din exploatare (GOI), cheltuielile și prețul de capitalizare, pentru a vă simți cu adevărat confortabil luând o decizie educată asupra unei proprietăți rezidențiale. achiziţie.

Dacă aveți de-a face cu un reprezentant al proprietății, acesta ar trebui să vă poată oferi aceste estimări pentru a vă ajuta să vă ghidați alegerea. În caz contrar, am detaliat de fapt cum să ne dăm seama de calculele din filele enumerate mai jos, pe baza unei clădiri de șase unități de 300.000 USD, fiecare dispozitiv fiind închiriat pentru 600 USD în fiecare lună:

Venitul brut din exploatare (GOI).
Cheltuieli.
Venituri din exploatarea internetului (NOI).
Declarație de profit și pierdere.
Rata de capitalizare.
GOI = Total de leasing + Alte venituri – Pierderi din deschideri.

Venitul brut din exploatare este chiria totală și, de asemenea, alte venituri adunate din clădire minus deschideri, dar înainte de cheltuieli suplimentare. Dacă cumpărați un apartament vacant, este posibil să solicitați să efectuați o evaluare potențială a veniturilor din închiriere (PRI) bazată pe o analiză a pieței de închiriere.

Instanță GOI:.

Este nevoie de calcul.
Luna de luna.
Anual.
Închiriere totală.
3.600 USD.
43.200 USD.
+.
Alte Câștiguri.
200
$. 2.400 $.
-.
Deschideri (20%).
720
$. 8.640 $.
=.
GOI.
3.080 USD.
36.960 USD.

 1. Executați Persistența Cuvenită.
  Dacă, după evaluările dumneavoastră economice, ați decis să mergeți mai departe cu o achiziție, mai aveți nevoie să explorați câteva puncte. Câteva dintre aceste elemente trebuie să fie create în afacerea dvs. și să fie supuse aprobării dvs. (de exemplu, revizuirea acceptabilă a contractelor de leasing, declarația de profit și pierdere și, de asemenea, evaluări ale proprietăților rezidențiale).

Persistența cuvenită ar trebui să includă:.

Înțelegerea motivului pentru care proprietarul vinde: circumstanțele vânzătorului sunt un aspect esențial pentru a discuta o afacere. De exemplu, un vânzător care intenționează să se pensioneze și să se mute are inspirații mult diferite față de un vânzător care se confruntă cu o proprietate rezidențială care are nevoie de reparații semnificative sau de executare silită.
Vizualizarea contractelor de închiriere curente: contractele de închiriere constau în sumele taxelor de închiriere, în ceea ce privește contractul de închiriere, planurile pentru animale, avansul și, de asemenea, cine plătește pentru utilități. Dacă întrețineți chiriașii existenți după ce intrați în proprietate, moșteniți contractele de închiriere existente. Este esențial să știi ce anticipează ocupanții și la ce au consimțit efectiv.

Declarații fiscale: Solicitați evidența contabilă a proprietății, precum și declarațiile fiscale și, de asemenea, investigați mai mult orice fel de disparități. De exemplu, dacă vânzătorul arată 12.000 USD în venituri operaționale pe internet în documentele sale contabile, dar numără 9.500 USD în declarația de impozit pe venit, veți avea nevoie de mai multe explicații.
Efectuarea examinărilor: Asigurați-vă că aveți un inspector de structură certificat pentru a efectua o inspecție amănunțită a proprietății. Apartamentele au adesea sisteme partajate, diferite niveluri de problemă în fiecare dispozitiv și, de asemenea, preocupări posibile cu locații tipice și, de asemenea, facilități. Veți dori un raport cuprinzător de inspecție a ceea ce trebuie reparat pentru a face o ofertă puternică și a negocia problemele severe.

 1. Obțineți finanțare.
  Finanțarea pentru case și proprietăți de investiții financiare este fundamental diferită de achizițiile casnice. Probabil că veți folosi împrumuturile comerciale mai degrabă decât finanțarea internă, din cauza dimensiunii și a factorului de cost al achiziției structurii. Alternativele de finanțare constau în:.

Credite pentru locuințe susținute de guvern

Raport anual bancar finante apartament sau condo.
Credite pe termen scurt pentru apartamente sau condominii.
Aflați mai multe despre aceste opțiuni în articolul nostru scurt 3 Cele mai bune opțiuni de împrumut pentru mașini pentru apartamente pentru 2022.

Această metodă este ușoară cu o companie precum Rocket Buck, care vă permite să treceți peste o strategie existentă sau să efectuați plăți directe. Cu Rocket Buck, puteți valorifica fondurile de pensie cu impozitare amânată și puteți cumpăra bunuri imobiliare, rămânând în conformitate cu IRS. Aranjați un apel gratuit astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care Rocket Dollar vă poate ajuta să deveniți proprietar de blocuri.

Câteva alte domenii la care să vă gândiți atunci când finanțați achiziționarea unui bloc de apartamente sunt:.

Rezerve solicitate de către împrumutători: în mod normal, creditorii vor avea nevoie să păstrați câteva tipuri obișnuite de obținere pentru a accepta finanțare: rata dobânzii rezerve și, de asemenea, obții în numerar. Acestea vă asigură că puteți satisface cheltuielile de exploatare, asigurări, obligații fiscale, precum și lucrări de reparații. Rezervele necesare se pot completa până la șase luni de rambursări.
Produse secrete gândite de către creditori: Deoarece câștigurile nete din exploatare sunt atât de esențiale pentru investițiile imobiliare, furnizorii de împrumuturi vor privi favorabil proprietățile rezidențiale cu capacitate mare de piață, rate de ocupare ridicate, precum și ocupanți durabili.

Acesta este încă un argument pentru a vă face perseverența cuvenită în avans, revizuind câștigurile, cheltuielile, prețurile de deschidere, precum și starea proprietății.
Împrumuturi cu recurs versus fără recurs: o finanțare cu recurs înseamnă că, dacă la un moment dat nu plătiți, creditorul poate urma tratamente monetare dincolo de executarea silită. Pe de altă parte, cu un împrumut fără recurs, împrumutătorul poate urmări doar proprietatea rezidențială sau comercială.

Finanțarile fără recurs sunt cu siguranță cea mai bună alegere, dar sunt mai dificil de obținut, deoarece necesită avans mai mari și, de obicei, aduc rate mai mari ale dobânzii.
Sfat pro: dacă instituția de creditare permite acest lucru, cel mai bine este să nu cumpărați un apartament pe numele dvs. Datorită complexității și pericolelor inerente în proprietatea unui apartament, ar trebui să obțineți doar un bloc de apartamente pentru o entitate de servicii. Expertul contabil și avocatul dumneavoastră vă pot sugera dacă o companie cu obligații minime (LLC) sau o corporație este o alegere mult mai bună.

 1. Faceți o ofertă la Complexul de apartamente.
  A face o ofertă bună pentru o clădire include cunoașterea valorii de piață existente pentru proprietăți similare în locație și a capacității comerciale. S-ar putea să vă fie practic să efectuați o evaluare a pieței de închiriere, în care să comparați casele recent comercializate, proprietățile oferite în prezent spre vânzare și listele expirate. În plus, puteți obține o evaluare a complexului de apartamente.

Evaluările pentru apartamente sunt diferite de cele pentru clădirile rezidențiale închiriate. Există trei metode utilizate între ele pentru a determina valoarea curentă de piață:

Strategia prețului de piață: valoarea de piață va analiza cu siguranță proprietăți comparabile, precum și prețurile lor de vânzare. De exemplu, dacă vă gândiți să achiziționați o structură de șase unități cu 6 case cu două dormitoare, evaluatorul va arunca cu siguranță o privire la clădiri comparabile și, de asemenea, la ce au vândut în anul precedent. Prețul de piață pe unitate este luat în considerare în această tehnică.
Abordarea costului de înlocuire: cheltuielile de înlocuire verifică suma pe care ar costa-o pe metru pătrat pentru a construi o clădire similară. Dacă vă uitați la o clădire de patru unități cu 4.000 de metri pătrați, iar costurile de construcție în zona dvs. sunt de 100 USD pe metru pătrat, costul înlocuitor va fi evaluat la 400.000 USD.

Metoda veniturilor: Tehnica veniturilor utilizează venitul net din exploatare, precum și prețurile de capitalizare regională pentru a determina valoarea investiției financiare. Pentru a realiza acest lucru, luați venitul operațional web și, de asemenea, împărțiți-l la prețul plafon. De exemplu, dacă venitul net din exploatare al structurii este de 46.000 USD și, de asemenea, prețul plafon din zona dvs. este de 10%, atunci valoarea se va ridica la 460.000 USD.
După ce ați terminat analiza clădirii, trimiteți oferta vânzătorului sau solicitați reprezentantului dvs. să o trimită reprezentantului vânzătorului. Vânzătorul va aproba, va refuza sau va contracara oferta dvs. De acolo, veți putea elabora orice fel de condiții și, de asemenea, veți putea autoriza un acord pentru a plasa achiziția în crearea și a merge mai departe spre închidere.

 1. Închidere la achiziționarea blocului de locuințe.
  Pentru mai mulți cumpărători de proprietăți casnice, închiderea proprietății lor rezidențiale sau comerciale înseamnă doar semnarea unor documente și, de asemenea, obținerea cheilor. Pentru cumpărătorii de apartamente sau apartamente, există mult mai multe nevoi și complexități. De fapt, este esențial să vă stabiliți pe cont propriu pentru a avea succes cu mult înainte de data de închidere, alegând un reprezentant escrow sau o firmă de titluri cu experiență în oferte de clădiri de apartamente. Acest lucru va împiedica orice fel de greșeală să încetinească sau să complice procesul.

De asemenea, este crucial să programați tactic ziua de închidere. În mod normal, una dintre zilele cele mai utile din punct de vedere monetar al lunii pentru a închide o casă este fie ultimele două zile, fie primele două zile ale lunii – după ce taxa de închiriere este adunată. Acest lucru oferă aproape o lună întreagă de umplutură înainte de următoarele programe de decontare a ipotecii.

În cele din urmă, atunci când închizi proprietatea, depozitele de garanție devin datoria ta. Multe state au nevoie de proprietari pentru a menține avansul într-un cont separat. Cu toate acestea, și fără această cerință, acel numerar (plus pasiune) aparține chiriașilor, cu excepția cazului în care este necesar pentru daune sau taxă de închiriere neplătită. Asigurați-vă că plata în avans este predată la închidere și, de asemenea, obțineți-le direct în escrow separat pentru fiecare chiriaș.

Etapele generale de găsire și, de asemenea, achiziționarea unui complex sunt similare cu o proprietate unifamilială sau multifamilială mică. Cu toate acestea, achiziționarea unui bloc de apartamente necesită o înțelegere mai profundă a îngrijirii finanțelor proprietății rezidențiale. Respectați cei 10 pași de peste pentru a descoperi exact cum să cumpărați un bloc de apartamente – de la alegerea dacă clădirea de apartamente este potrivită pentru dvs. până la calcule până la închiderea proprietății dvs.

Please follow and like us:
close

🕶 Relaxează-te!

Ridică-ți picioarele și lasă-ne pe noi să facem munca grea în locul tău. Înscrie-te pentru a primi ultimele noastre oferte direct în căsuța ta de email.

Nu vom face niciodată spam și nu îți vom distribui adresa de email.
Află mai multe în politica noastră de confidențialitate[/link].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *